HADITORNA VERSENY

Iskolánk tanulói 2021.szeptember 24-én részt vettek az Országos Haditorna Verseny Békés megyei döntőjén, melyet a Békéscsabai Repülőtéren rendeztek meg a Magyar Honvédség szakemberei.

A rangos megmérettetésen 31 (15 általános iskolás és 16 középiskolás) csapat mérte össze tudását, rátermettségét, kitartását a végső győzelem érdekében. A verseny során sokrétű elméleti és gyakorlati feladatot kellett teljesíteniük a csapatoknak, így összemérték tudásukat, ügyességüket lövészetben, íjászatban, váltófutásban, gránáthajításban, elsősegélynyújtásban, gépfegyverszerelésben és történelmi tesztek kitöltésében is. Iskolánk csapata a Fári Noémi, Thielicke Gitta, Prágai Zsolt és Annus László összetételben szerepelt a megmérettetésen és a rendkívül előkelő megyei 3. helyezést érte el.

Itt szeretnénk köszönetet mondani a Békéssámsoni Védőnői Szolgálat munkatársainak, Oláh Anettnek és Bagi Emíliának, akik önzetlenül segítették a versenyre való felkészülésünket!

Gratulálunk minden versenyzőnek, felkészítőjüknek Virág Zoltán pedagógusnak a szép eredményhez és további sikereket kívánunk!